Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Koskikadun Suutari Oy

Tämä suutari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Suutarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi maanantaina 7. päivä marraskuuta 2022.)

Tämä suutari on lopettanut toimintansa.

Joensuussa sijaitsevan Koskikadun Suutarin puhelinnumero on 013 123 096 ja sähköpostiosoite info@koskikadunsuutari.fi. Avoinna arkisin kello 8.30–17.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Sara Kukkonen:

Hei. Kyseinen suutari on lopettanut toimintansa kaksi vuotta sitten.

  • Kirjoitettu: 07. päivä marraskuuta 2022
  • Kestolinkki: #

Pete:

Kiitos tiedosta!

  • Kirjoitettu: 07. päivä marraskuuta 2022
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Koskikadun Suutari Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.