Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Ykkössuutari — Risto Luttinen Oy

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu arkisin kello 9–19. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Ykkös Suutari Risto Luttinen Oy:n puhelinnumero on 08 370 838 ja faksinumero on 08 311 5188. Sähköpostiosoite on ykkossuutari@dnainternet.net. Liike on avoinna arkisin kello 9–19. Viikonloppuisin suljettu. Maksutavoiksi käyvät credit- ja debit-kortit sekä Visa, Visa Electron, MasterCard sekä Maestro.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Seppo:

Erinomaista palvelua, jota edes lukkoliike ei pystynyt toteuttamaan! Moottoripyörän takalaukun lukon katkenneen avaimen tilalle Luttinen teki uuden avaimen. Tasan samaa Paneuropan avainaihiota ei löytynyt, mutta ammattitaidolla hän valmisti aihion toisesta pohjasta ja pelasti uudella ehjällä avaimella matkalaiset pulasta. Kiitos Risto, ammattimies nro 1!

  • Kirjoitettu: 28. päivä heinäkuuta 2014
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Ykkössuutari — Risto Luttinen Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.