Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutarinliike Ari Koivu

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu maanantaisin 10–18, ti–to 9–17, perjantaisin 9–15. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Hämeenkadulla pankin edessä sijaitseva Suutarinliike Ari Koivu on avoinna maanantaisin kello 10–18, ti–to 9–17 ja perjantaisin 9–15. Viikonloppuisin suljettu.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

aulikki:

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu,hinta kohdallaan ja korjauskin tapahtui nopeasti.

  • Kirjoitettu: 21. päivä tammikuuta 2012
  • Kestolinkki: #
Kommentoi

Kommentoitaessa julkaisua Suutarinliike Ari Koivu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.