Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Lestivesa Oy

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 9–19, lauantaisin 9–15. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Lestivesa Oy:n puhelinnumero on 0500 643 781. Liike on avoinna ma–pe 9–19 ja lauantaisin 9–15.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

tarja:

Klo 19 liikkeen piti nettitietojen mukaan olla auki, vaan tulimme ja olikin liike suljettu klo 18.19.Miksi tiedot eivät ole netissä ajantasalla?

  • Kirjoitettu: 18. päivä maaliskuuta 2016
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Lestivesa Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.