Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Jalkinekorjaamo Kesto

Tämän suutarin aukioloaikoja ei ole ilmoitettu. Jos tiedät liikkeen aukioloajat, jaa toki tietosi muiden kanssa esimerkiksi kirjoittamalla kommentin tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella, tai lähettämällä tietosi tällä lomakkeella.

Jalkinekorjaamo Keston puhelinnumero on 08 311 2136.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Tyytymätön:

Muutaman kertaa olen kyseisessä liikkeessä vieraillut ja aina vastaanotto on ollut suorastaan töykeää. Hämmästelin, kuinka muille asiakkaille suotiin jopa hymy ja keskustelu oli lähespä leppoisaa, mutta itse sain tiuskintaa vastaan, vaikka minäkin olin kohteliaasti käyttäytyvä maksava asiakas. Toiminta oli ripeää, jälki hyvää, mutta muu asiakaspalvelu ei kerää minulta pisteitä. Kysyessäni itse suutarilta, jos heiltä löytyisi jonkilaista korjauslakkaa kengille sain vastaukseksi vain kielteisen murahduksen, mutta itse tuotehyllyä silmäilemällä löysin hakemani, enkä sen koommin kysynyt suosituksia mihinkään asiaan. Asiointini tässä liikkeessä ei tule jatkumaan.

 • Kirjoitettu: 28. päivä marraskuuta 2012
 • Kestolinkki: #

Huvittunut:

Kävin marraskuussa 2014 korjauttamassa yhden kengän ratkenneen sauman. Työnjälki erinomainen ja hinta edullinen, mutta varoituksen sana uusille asiakkaille. Hintaan ei sisälly ystävällinen palvelu :) Rahasta kiitettiin, mutta tervehdyksiä tai mitään kengänkorjuuseen liittymättömiä lätinöitä ei tässä paikassa harjoiteta. Tämän kun ymmärtää, niin tässä paikassa ei ole moittimista.

 • Kirjoitettu: 10. päivä joulukuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Pirkko Tervo:

Loistava ammattilainen! Suosittelen lämpimästi

 • Kirjoitettu: 17. päivä joulukuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Elina:

Korjautin kenkäni ja jälki oli erittäin siistiä. Palvelu nopeaa, hinta edullinen. Suosittelen!

 • Kirjoitettu: 08. päivä helmikuuta 2016
 • Kestolinkki: #
 • Kommentoitaessa julkaisua Jalkinekorjaamo Kesto sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

  Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.