Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Jalkinekorjaamo Hasa Ky

Tämä suutari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Suutarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi perjantaina 4. päivä syyskuuta 2020.)

Lisätty 4.9.2020: Jalkinekorjaamo Hasa Ky:n toiminta on päättynyt.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

riina leoke:

Kiitos teilleen palveluistaan ja tarviin jalkineseen vetoketjun ja mita arvelette kustannukseksi ja puhelin numeroon 0449246827
Riina Leoke

  • Kirjoitettu: 06. päivä kesäkuuta 2022
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Jalkinekorjaamo Hasa Ky sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.