Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutari Kolehmainen

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 9–17, lauantaisin 9–14. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Lahdessa toimivan Suutari T:mi Kolehmaisen puhelinnumero on 03 782 2290. Liike on avoinna ma–pe 9–17 ja lauantaisin 9–14. Sunnuntaisin suljettu. Suljettu kesälauantaisin (kesä-, heinä- ja elokuussa).

Suutari tekee esimerkiksi koron kiinnityksiä, saappaan varsien muokkauksia, vetoketjujen kiinnityksiä, nahkatavaroiden ja urheiluvälineiden korjauksia, tarjoaa teroituspalveluita, ja valmistaa Abloy- ja ura-avaimia.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

Kommentoitaessa julkaisua Suutari Kolehmainen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.