Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Kuopion suutarimestarit

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 8–18, lauantaisin 8–14. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Kuopion suutarimestarien puhelinnumero on 017 261 3587 ja sähköpostiosoite verstas@suutarimestarit.fi. Avoinna ma–pe kello 8–18 ja lauantaisin 8–14. Sunnuntaisin suljettu, kuten myös kesälauantaisin (kesä–elokuussa).

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Make:

kaippa tällä oli ne nettisivut joskus? muistaakseni tällä oli.

  • Kirjoitettu: 27. päivä lokakuuta 2010
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kuopion suutarimestarit sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.