Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

M-suutarit Oy

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 9–17, lauantaisin 9–14. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

M-suutarit Oy:n puhelinnumero on 0400 259 819. Liike on avoinna ma–pe kello 9–17 ja la 9–14. Sunnuntaisin suljettu. M-Suutarit tarjoaa suutari-, avain- ja teroituspalveluita. Esimerkiksi jalkineiden korkolaput, puolipohjat, vuorit ja vetoketjut, sekä Abloy-avainten ja ura-avainten valmistaminen, autojen avaimet ja ajonestoavaimet.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Matti Nurmilaukas:

Toimipaikan osoite on Asemakatu 1 ja nykyinen puhelin numero on 0400-259819

  • Kirjoitettu: 04. päivä tammikuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Petri:

Jep, kiitoksia uudesta osoitteesta ja puhelinnumerosta. Ne on nyt päivitetty esittelysivulle.

  • Kirjoitettu: 04. päivä tammikuuta 2012
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua M-suutarit Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.