Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Munkkiniemen Suutari Oy

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu arkisin 9–17 ja lauantaisin 10–14. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Samassa osoitteessa on toiminut suutari jo 1940-luvulta asti. Uuden omistajan palveluihin kuuluvat perinteiset suutarin työt, avaimet, ortopediset muutokset, sekä puukkojen, veitsien ja luistinten teroitukset (yrittäjä toimi aiemmin seppänä yli 10 vuotta), myös avainten paristovaihto, sekä Vario pro & Lucky Seven -kitaranhihnojen valmistus.

Puhelinnumero on 09 487 286.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

Kommentoi

Kommentoitaessa julkaisua Munkkiniemen Suutari Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.