Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Pikasuutari Paikka Ay

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu arkisin kello 9–17.30, loka–maaliskuussa myös lauantaisin 9–14. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Pikasuutari Paikka AY:n puhelinnumero on 016 311 188. Liike sijaitsee Rovaniemen Prisma-tavaratalossa. Sähköpostiosoite on pikasuutaripaikka@hotmail.com. Liike on avoinna arkisin kello 9–17.30 ja loka–maaliskuussa myös lauantaisin 9–14.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

prismassahan se:

Suosittelen. Ihan hyvä paikka kenkienkin huollattamiseen.

  • Kirjoitettu: 27. päivä lokakuuta 2010
  • Kestolinkki: #

Tuomas kaihua:

Paljonko maksaa vw golfin pelkkä uraavaini. Eli kauko-ohjaus osa tallessa?

  • Kirjoitettu: 10. päivä joulukuuta 2017
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Pikasuutari Paikka Ay sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.