Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutari & Avainpalvelu Fiksaamo

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 9–17. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Suutari & Avainpalvelu Fiksaamo toimii Lapualla S-Market Lakeudessa. Avoinna ma–pe kello 9–17. Suljettu viikonloppuisin. Puhelinnumero on 045 102 6086.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

mauno timmerbacka:

kävin sua tiistaina 7.4.2014,moikkaamassa.olen hyvin otettu,että nuori nainen
on ottanut perinteisen ammatin omakseen.tulen käymään vielä
uudelleen sinua tapaamassa.terv.mauno alajärveltä

  • Kirjoitettu: 08. päivä huhtikuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Suutari & Avainpalvelu Fiksaamo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.