Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutaripiste Siipola

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Suutaripiste Isto Siipolan puhelinnumero on 014 611 414 ja sähköpostiosoite suutari.isto@gmail.com. Suutaripiste toimii nykyisin Prisma Palokassa.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Pirkko:

Paskan työn teit tänään. Kenkä hajosi heti kotona. Liima ei ole suutarin työkalu.

  • Kirjoitettu: 01. päivä marraskuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Sirpa:

Hyvää työtä teet. Takit ja reput yhä kunnossa ja edullisesti. Osaava.. Palokassa työskentelee.

  • Kirjoitettu: 18. päivä lokakuuta 2019
  • Kestolinkki: #

Hannu:

Ford Sierra 1992 lukot pitäisi saada kuntoon ei oikein virtalukko toimi ja ovet menee kiinni mutta eivät aukea. Tuonko lukot näytille?
Terveisin Hannu

  • Kirjoitettu: 10. päivä heinäkuuta 2021
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Suutaripiste Siipola sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.