Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

T:mi Jalkinekorjaamo Carlo

Tämä suutari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Suutarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tiistaina 14. päivä huhtikuuta 2015.)

Jalkinekorjaamo Carlon puhelinnumero on 0400 848 866.

Lopettanut toimintansa. Tilalla on Jeren Suutari.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Tyytyväinen asiakas :

Taas kerran, niin kuin vuosien varrella useasti, sain hyvää palvelua Jalkinekorjaamo Carlolta
ja ehjiä kenkiä on eteinen taas pullollaan. Kiitos mukavasta ja ripeästä palvelusta!

  • Kirjoitettu: 13. päivä joulukuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Tuula Ryhänen:

Olis kiva tietää millöin suutari on auki mo
illoin ei.

  • Kirjoitettu: 14. päivä huhtikuuta 2015
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua T:mi Jalkinekorjaamo Carlo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.