Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Tuhattaituri Ky

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu maanantaisin 10–18 ja ti–pe 9–17. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Tuhattaituri Ky:n puhelinnumero on 09 823 3933 ja matkapuhelimen numero on 0400 486 382. Sähköpostiosoite on tuhattaituri@kolumbus.fi. Liike sijaitsee Peltolantorin ostoskeskuksessa. Liike on avoinna maanantaisin 10–18 ja ti–pe 9–17. Suljettu viikonloppuisin.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

jenni:

tuhataturi
on
hauska
kirja

  • Kirjoitettu: 17. päivä tammikuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Maija Mustonen:

Hei! Onkohan Teillä Tikkurilan Tuhattaiturissa liukuesteitä nyt liukkaitten kelien tullen.
Hyvää Joulunaikaa!
t Maija

  • Kirjoitettu: 10. päivä joulukuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Tuhattaituri Ky sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.