Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Kuopion kenkä- ja avainapu

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu arkisin kello 9–17, lauantaisin 9–14. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Kuopion kenkä- ja avainapu H. ja A. Keinäsen puhelinnumero on 045 311 1932 ja sähköpostiosoite on info@avainapu.fi. Liike sijaitsee Tavaratalo Anttilan tiloissa. Avoinna arkisin kello 9–17 ja lauantaisin 9–14. Sunnuntaisin suljettu.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

  • Kommentoitaessa julkaisua Kuopion kenkä- ja avainapu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.