Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Lappeenrannan Hovisuutari Oy

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu arkisin kello 10–18 (lounastauko 13–14), lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Lappeenrannan Hovisuutari Oy ei toimi enää tavaratalo Anttilan yhteydessä. Uusi osoite on Kauppakeskus Iso Kristiina (Brahenkatu 5b) ja suutari sijaitse K-kerroksessa. Puhelinnumero on 0400 214 624.

Hovisuutarilta saa suutaripalvelujen lisäksi laajan avainpalvelun, mm. mustapäiset EDGE ura-avaimet Hoitoaineet, teroitukset, kaiverruspalvelun, nahkavyöt, lompakot, kengännauhat ym.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

  • Kommentoitaessa julkaisua Lappeenrannan Hovisuutari Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.