Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Pikasuutari J. Piispanen

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–to 9–18, perjantaisin 9–17 ja lauantaisin 9–14 (joskin kesälauantaisin suljettu). Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Yli 40 vuoden ajan kokemuksella palvelevan Pikasuutari J. Piispasen puhelinnumero on 09 383 498.

Jakomäen suutari on avoinna ma–to kello 9–18, perjantaisin 9–17 ja lauantaisin 9–14. Suljettu myös kesälauantaisin (1.6.–31.9.).

Suutari sijaitsee Jakomäen ostoskeskuksessa S-marketin vieressä.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

  • Kommentoitaessa julkaisua Pikasuutari J. Piispanen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.