Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Skanssin suutari

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu arkisin kello 9–21, lauantaisin 9–18, sunnuntaisin 12–18. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Skanssin suutari sijaitsee Turussa Citymarketin infoa vastapäätä. Suutari on avoinna arkisin 9–21, lauantaisin 9–18 ja sunnuntaisin 12–18. Sähköpostiosoite on info@skanssinsuutari.fi ja puhelinnumero: 040 593 1612.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

Kommentoitaessa julkaisua Skanssin suutari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Skanssin suutari
Arvosana
7 % suosittelee
(71 arvostelua)

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.