Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutari el Paso

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu avoinna ti–pe kello 9–17 ja lauantaisin 10–14.. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Suutari el Paso sijaitsee nykyisin Vammalassa osoitteessa Vammalantie 7. Puhelinnumero on 040 967 3006 ja sähköpostiosoite ppaso@hotmail.fi.

Avoinna ti–pe 9–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Inekri:

On muuten todella hyvä ja ammattitaitoinen suutari. Korjaa kunnolla ja on vielä komeakin.

  • Kirjoitettu: 03. päivä marraskuuta 2012
  • Kestolinkki: #

jep:

www.suutaripaso.fi ppaso@netti.fi

  • Kirjoitettu: 15. päivä marraskuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Petri:

Kiitos edelliselle kommentoijalle kotisivujen osoitteesta, kuten myös sähköpostiosoitteesta. Ne on nyt lisätty muiden tietojen joukkoon.

  • Kirjoitettu: 15. päivä marraskuuta 2015
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Suutari el Paso sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.