Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutari-Pekka (Jyväskylä)

Tämä suutari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Suutarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi lauantaina 24. päivä tammikuuta 2015.)

Suutari-Pekka on lopettanut toimintansa.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Teemu Kujala:

Liike lopettanut toiminnan

  • Kirjoitettu: 24. päivä tammikuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Petri:

Kiitos tiedosta, Teemu!

  • Kirjoitettu: 24. päivä tammikuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Suutari-Pekka (Jyväskylä) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutari-Pekka (Jyväskylä)
Arvosana
100 % suosittelee
(5 arvostelua)

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.