Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutarikeskus Lavonen Oy

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 10–21, lauantaisin 9–18, sunnuntaisin 12–21. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Suutarikeskus Lavonen Oy:n puhelinnumero on 09 726 84870. Liike sijaitsee Kauppakeskus Jumbossa. Avoinna arkisin kello 10–21, lauantaisin 9–18 ja sunnuntaisin 12–21.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Jukka Heikkinen:

Talvikengän pohja hinta?

  • Kirjoitettu: 22. päivä joulukuuta 2021
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Suutarikeskus Lavonen Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.