Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Tikkulan Suutari

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–14. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Tikkulan Suutarin puhelinnumero on 040 960 5642.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Mäkelä:

Täysin luokaton asiakaspalvelija ja avainten kopioija. Kaksi kertaa peräkkäin saman avaimen kopiointi mennyt pieleen ja viimeisin vimmapäissään pyöräytetty avain on huonoudessaan jo mitalisijoilla.

  • Kirjoitettu: 28. päivä joulukuuta 2017
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Tikkulan Suutari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.