Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Vaasan Suutari ja Avainpalvelu

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 10–14.. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Vaasan Suutari ja Avainpalvelun puhelinnumero on 045 885 4141 ja sähköpostiosoite mazen.pakka@outlook.com.

Vaasan Suutari ja Avainpalvelu tekee myös korjausompelua esim. vetoketjujen vaihtoa takkeihin, housuihin, laukkuihin ja kenkiin. Samoin on tehty housujen lahkeiden lyhennyksiä sekä joitakin hameiden lyhennyksiä.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

  • Kommentoitaessa julkaisua Vaasan Suutari ja Avainpalvelu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.