Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Avain- ja Kenkäpalvelu Lahtinen

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 10–17.30. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Hämeenlinnassa sijaitsevan Avain- ja Kenkäpalvelu Lahtisen puhelinnumero on 050 491 1104 ja sähköpostiosoite avain.kenkapalvelu@gmail.com.

Palveluihin kuuluu esimerkiksi autonavaimen korjaus, koodaus ja jyrsintä, myös erilaisten avainten valmistaminen, teroittaminen, kaiverrusten tekeminen ja tietenkin suutarintyöt.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

  • Kommentoitaessa julkaisua Avain- ja Kenkäpalvelu Lahtinen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.