Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Heikintorin suutari ja avainpalvelu Toni Hämäläinen

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu ma–pe kello 10–18, lauantaisin 10–16. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Heikintorin suutari tekee suutarityöt ammattitaidolla. Lähes kaikki avaimet valmistuvat odottaessa, myös kilpi-/kaiverrus, välitys-, teroitustyöt ja paljon oheistarvikkeita. Puhelinnumero on 09 863 2192 ja sähköpostiosoite: heikintorinsuutari@gmail.com. Avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu. Kesä–heinäkuussa suljettu lauantaisin. Liike sijaitsee 2. kerroksessa.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Altahi:

halutaan ostaa toimiva suutariliikkeen kaikkein laiteiden mukaan Helsingin seudulla

  • Kirjoitettu: 20. päivä tammikuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Heikintorin suutari ja avainpalvelu Toni Hämäläinen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.