Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Penan jalkine ja valjaskorjaamo

Tämä suutari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Suutarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi keskiviikkona 25. päivä helmikuuta 2015.)

Penan jalkine ja valjaskorjaamon toiminta on päättynyt.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Petri:

Kappas. Enpäs tiennytkään, että Loviisastakin löytyy tällainen jalkinekorjaamo. Tuohan taitaa sijaita ihan keskustan alueella.

  • Kirjoitettu: 26. päivä syyskuuta 2010
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Penan jalkine ja valjaskorjaamo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.