Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Mansen Suutari

Suutarin aukioloajoiksi on ilmoitettu arkisin kello 10–18. Aukiolo kannattaa tarkistaa esimerkiksi soittamalla liikkeeseen ennen paikalla käymistä. Jos huomaat aukioloajoissa virheitä, kommentoi toki alapuolelle tai vinkkaa muuttuneista tiedoista tällä lomakkeella.

Mansen Suutari Oy:n puhelinnumero on (03) 253 0674 ja sähköpostiosoite on posti@mansensuutari.fi. Suutariliike sijaitsee Tampereen Tammelassa. Liike on avoinna arkisin 10–18. Suljettu lauantaisin ja sunnuntaisin. Pysäköintitilaa löytyy liikkeen edestä.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä suutarista!

Kommentoi

Kommentoitaessa julkaisua Mansen Suutari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.