Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Suutari Nopea

Tämän suutarin aukioloaikoja ei ole ilmoitettu. Jos tiedät liikkeen aukioloajat, jaa toki tietosi muiden kanssa esimerkiksi kirjoittamalla kommentin tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella, tai lähettämällä tietosi tällä lomakkeella.

Suutari Nopean puhelinnumero on 02 250 2305.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Noora:

Olen usein vienyt korkokenkäni korjautettavaksi ja aina ollut erittäin nopea ja hyvä palvelu. Viimeksi sain apua myös jääkiekkokypärän korjauttamiseen, kun ei urheilukaupoistakaan osattu auttaa hihnan korjauksessa. Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen!

  • Kirjoitettu: 18. päivä helmikuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Suutari Nopea sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.