Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Jalkinekorjaamo A. Pellinen

Tämän suutarin aukioloaikoja ei ole ilmoitettu. Jos tiedät liikkeen aukioloajat, jaa toki tietosi muiden kanssa esimerkiksi kirjoittamalla kommentin tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella, tai lähettämällä tietosi tällä lomakkeella.

Jalkinekorjaamo A. Pellisen puhelinnumero on 03 433 4201.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

emmi virtanen:

moi mulla olis kengät mistä puuttuu korkolappu paljonko pyydät siitä jos toisin sulle et laittaisit siihen kenkään sen korkolapun

  • Kirjoitettu: 30. päivä syyskuuta 2013
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Jalkinekorjaamo A. Pellinen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.