Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Jalkinekorjaamo Väisänen

Tämän suutarin aukioloaikoja ei ole ilmoitettu. Jos tiedät liikkeen aukioloajat, jaa toki tietosi muiden kanssa esimerkiksi kirjoittamalla kommentin tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella, tai lähettämällä tietosi tällä lomakkeella.

Jalkinekorjaamo Väisänen sijaitsee Tampereella. Puhelinnumero on 050 438 8027.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

Soittaja:

Numero 03 410 049 ei ole käytössä.

  • Kirjoitettu: 03. päivä syyskuuta 2011
  • Kestolinkki: #

Petri:

Kiitoksia, nyt esittelysivulle on vaihdettu uusi osoite ja matkapuhelimen numero.

  • Kirjoitettu: 03. päivä syyskuuta 2011
  • Kestolinkki: #

Janne:

Ostin kengät jotka narisivat voimakkaasti kävellessä vahatulla lattialla. Kävin täällä ja muutaman minuutin kengänpohjien hiomisen jälkeen ei narissut enää! :)

Hinta oli joku 5€. Vain käteinen kävi.

  • Kirjoitettu: 26. päivä elokuuta 2015
  • Kestolinkki: #
Kommentoi

Kommentoitaessa julkaisua Jalkinekorjaamo Väisänen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.