Suutarit.com — Kertoo mistä suutarit löytyvät Suomessa

Kunion pikasuutari

Tämä suutari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Suutarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi perjantaina 7. päivä tammikuuta 2022.)

Kunion pikasuutari vaikuttaa lopettaneen toimintansa.

Kunion pikasuutarin puhelinnumero on 03 752 8639.

Suutarit.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Suutarille annetut mielipiteet:

nina-erika salminen:

Kunio oli hyvä suutari, mutta näyttää lopettaneen jo 2017.

  • Kirjoitettu: 07. päivä tammikuuta 2022
  • Kestolinkki: #

Pete:

Kiitos ilmoituksesta!

  • Kirjoitettu: 07. päivä tammikuuta 2022
  • Kestolinkki: #
  • Kommentoitaessa julkaisua Kunion pikasuutari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

    Suutarit.com ei voi taata tietojen paikkansapitävyyttä. Auta pitämään tiedot ajan tasalla ilmoittamalla uusista aukioloajoista, osoitteenmuutoksista jne. Jos haluat esimerkiksi korjausompelua tai muita sellaisia palveluita, ne eivät yleensä kuulu suutareille vaan ompelimoille. Silloin Ompelimot.com on oikea paikka.